Usunięcie konta i danych
Użytkownik może trwale usunąć profil oraz dane pozwalające powiązać jego historię z kontem.
1. Usuń konto w aplikacji
- Otwórz Panel użytkownika.
- Wybierz Usuń profil.
- Zapoznaj się z ostrzeżeniem.
- Podaj PIN.
- Wybierz Usuń profil i dane.
Operacji nie można cofnąć, a historii profilu nie można później odzyskać.
2. Nie masz dostępu do aplikacji?
Wyślij żądanie z adresu e-mail przypisanego do profilu na ai.monitor.zywienia@gmail.com. Nie wysyłaj PIN-u ani haseł. Możemy poprosić o dodatkowe potwierdzenie właściciela konta.
Wyślij żądanie usunięciaCo jest usuwane?
Profil, dane dostępu i sesji, reset PIN, ustawienia, historia posiłków i nawodnienia, ulubione, historia celów, prywatne szablony, zgody, aktywność, limiter logowania oraz bieżące dane użycia monetyzacji przypisane do profilu.
Co może pozostać?
Anonimowe statystyki. Przed usunięciem wybrane informacje mogą zostać przekształcone wyłącznie w niepowiązane agregaty, np. miesięczną liczbę posiłków, sumy kalorii i makroskładników, zbiorcze nawodnienie, cele oraz liczniki wykorzystania funkcji i monetyzacji. Nie zawierają one userId, e-maila, loginu, PIN-u, tokenów, swobodnych opisów ani dokładnej historii konkretnej osoby.
Google Play. Jeżeli istnieje techniczny rekord zakupu, zostaje on odłączony od profilu. Nieodnawiany odpięty rekord jest usuwany automatycznie po 180 dniach od wygaśnięcia. Usunięcie profilu nie anuluje subskrypcji Google Play.
Pełne zasady opisuje Polityka prywatności.
Administrator: PROGRES · ai.monitor.zywienia@gmail.com